Agenție de Turism din Pitești!

Early booking

A-ți face rezervare din timp este o strategie bună pentru a obține o reducere interesantă la rezervarea VACANȚELOR de VARĂ! Vă prezentăm aici câteva oferte, deși dacă preferați să economisiți timp în căutare – contactați-ne și vă ajutăm cu mare drag! În aceeași zi veți avea oferta personalizată!

Ofertele noastre de rezervare early booking

Acest complex înconjurat de o grădină încântătoare cu trandafiri se află la 400 m de plajă și la 5 minute de mers pe jos de centrul statiunii Faliraki. Hotelul are o piscină mare, piscină pentru copii și cadă cu hidromasaj.
Hotelul are 48 de studiouri şi apartamente cu chicinetă privată şi frigider. Toate unităţile de cazare au balcon privat cu vedere la Marea Cretei sau la piscină.
Situat pe plajă în partea de sud-est a insulei Corfu, hotelul de 4 stele Louis Ionian Sun are 2 restaurante și 6 baruri. Oferă de asemenea 4 piscine, 2 în aer liber și 2 pentru copii, una dintre ele cu 2 tobogane de apă.
Situat la doar 150 de metri de plajă cu nisip din Platanes, Hotelul Ariadne are o piscină și un snack bar. Hotelul oferă unități de cazare în sistem self-catering, cu balcon sau patio cu vedere la piscină, la munte sau la grădină.
Evita Beach este un nou hotel All Inclusive de 3 stele din Insula Rhodos cu 75 de unități. Situat în zona liniștită sudică a orașului Faliraki, la 180 de metri de cele mai apropiate plaje de nisip și la doar 10 minute de mers pe jos de centrul orașului Faliraki.
Andreas este un hotel traditional, condus de o familie, situat in Kamari, pe cea mai frumoasa plaja cu nisip negru, pe coasta de sud-est a insulei Thira.
Corfu Residence este localizat la o plimbare de 5 minute de plaja Nissaki. Facilitățile includ piscină cu bar la piscină, șezlonguri și umbrele de soare. Există, de asemenea, un lounge cu cocktail și un restaurant tip bufet.

Destinații

Printre ofertele noastre găsiți destinatii pentru toate gusturile:

  • traditionale si in apropiere, precum Litoralul Românesc, Bulgaria, Turcia, Grecia sau Croatia;
  • complete și dezvoltate, precum Spania, Italia, Franța sau Portugalia;
  • exotice și surprinzătoare precum Egipt, Maroc, Tunisia, Georgia, Zanzibar sau Maldive.

Call Now ButtonSunați-ne