Modalităţi de călătorie și tipuri de servicii

Vacanță

Vacanță la mare

Acest tip de serviciu este oferit clienților interesaţi să-şi petreacă vacanţa pe malul mării. Acesta constă în găsirea de cazare în funcţie de nevoile călătorilor.

Produsul vedetă al acestui tip de vacanță este cazarea cu servicii all inclusive, care vă permite să vă bucurați de zile la mare fără să vă gândiți la cheltuieli, deoarece orice serviciu din complexul hotelier este deja inclus în tariful plătit.

Majoritatea destinatiilor pe care le oferim (România, Bulgaria, Turcia sau Grecia) sunt accesibile cu o maşină, totuși oferim şi bilete de avion pentru a călători în Turcia, Grecia, Egipt, Spania, Italia, Franţa, Marea Roşie sau Destinaţii Exotice.

Vacanță la munte

Vacanța la munte este o alternativă bună pentru a scăpa de rutina zilnică și a găsi peisaje frumoase, animale sălbatice și activități în aer liber pentru a revitaliza corpul şi mintea.

Majoritatea clienților noștri profită de sezonul de Crăciun pentru a-şi petrece vacanţele pe zăpadă sau pentru a sărbători Revelionul în destinații montane, cu toate acestea, munţii sunt atrăgători și în sezonul estival. Drumeţii, călărie, excursii cu 4×4 sau quad, sunt doar câteva dintre activităţile preferate ale clienţilor noştri.

Turismul rural este una dintre variantele vacanţelor la munte care este în special iubită în România de familii sau grupuri de prieteni, unde un hotel este înlocuit de o casă.

Circuite

Circuite cu avion

Dacă nu sunteți dispus să vă petreceți vacanţa în acelaşi loc, preferați să descoperiţi zilnic peisaje noi, povești fascinante, cultură și tradiţii locale – vă recomandăm să vă petreceți vacanța într-un circuit.

Circuitul cu avionul vă permite să ajungeți la destinaţie rapid și fără prea multă oboseală și să începeți traseul într-un autocar confortabil, vizitând ziua şi odihnindu-vă confortabil noaptea în hoteluri.

Circuitele sunt realizate în grupuri medii și mari, conduse de un ghid care vă va fi alături de la aeroportul de plecare până la terminarea circuitului. La destinație și conform excursiilor programate veți beneficia și de un ghid local. Călătoria în grup are o altă comoditate: vă puteți întâlni și socializa cu alte persoane care au aceleași preferinţe atunci când călătoriţi.

Circuite cu autocarul

Dacă preferați să călătoriți într-un autocar confortabil, vă oferim să vă petreceți vacanța făcând un circuit cu un autocar.

Povestea călătoriei nu se demodează. Apar noi tipuri de transport terestru, aerian sau pe apă, dar călătorii urmează drumurile lor preferate și, în cazul circuitului cu autocarul, nu vor fi singuri, ci însoțiți de un ghid și colegi de călători care împărtășesc stilul lor de călătorie. 

Sejururi de grup / Sejururi individuale

Multe produse turistice sunt destinate în special familiilor. Găsirea unei destinații, a unui hotel sau a unei stațiuni care să satisfacă toți membrii unei familii poate fi o adevărată provocare. La Sing Travel ne place acest tip de provocare!

Sejurul este un produs turistic foarte popular în rândul familiilor, deoarece include un sejur într-un hotel sau într-o stațiune în care fiecare membru al familiei poate găsi o activitate care îi place.

Pentru călătorii care călătoresc singuri, în cuplu sau cu prietenii, putem oferi modalitățile de sejururi individuale sau sejururi de grup.

Călătorii de Afaceri / Evenimente Corporate

Angajații companiilor mari și mici, precum și antreprenorii călătoresc adesea pentru a participa la un târg, conferință sau întâlnire importantă.

Agenția noastră nu va căuta doar o cazare confortabilă aproape de locul evenimentului, ci și zborurile dus-întors care se adaptează nevoilor clientului; altfel veți economisi timp și bani. Cum? Sunați-ne și cereți o ofertă pentru următoarea călătorie de afaceri.

De asemenea, organizăm excursii de stimulare pentru companiile care doresc să celebreze rezultatele bune și astfel să își motiveze angajații. 

Pachete

Când cumpărați un pachet de servicii turistice, cumpărați o combinație de două sau mai multe tipuri de servicii de călătorie pentru aceeași deplasare sau vacanță. Aceste servicii pot include transportul, cazarea, închirierea de mașini sau, în anumite condiții, alte servicii turistice. Pachetul de servicii poate fi prestabilit, fiind format dintr-o serie de servicii combinate de un operator de turism sau de un agent de voiaj, sau poate fi personalizat, adică format din servicii pe care le-ați ales chiar dumneavoastră înainte de încheierea contractului. 

City Break

Vizitarea orașelor este la modă! Muzeele, monumentele, plimbările, teatrele, concertele, cumpărăturile sunt atracțiile de bază ale unui oraș. Printre principalele destinații se remarcă marile capitale europene precum Paris, Londra sau Roma; dar și orașe precum Barcelona, Florența sau Liverpool.

Un city break durează de obicei 3-4 zile cu cazare în hoteluri situate central sau chiar la periferie în funcție de bugetul clientului.

Croaziere

Dacă sunteți în căutarea unei vacanțe de neuitat, cu o mulțime de divertisment, dar fără a uita să vizitați diferite destinații – să urcați pe un vas de croazieră și să navigați pe un râu, mare sau ocean, ar fi opțiunea pe care v-o oferim în agenția noastră.

Croaziere pe Marea Mediterană cu o durată de 7-14 zile, oprirea în porturile din Italia, Franța, Spania, Croația sau Malta este recomandarea noastră pentru turiștii care caută prima lor croazieră.

Ca alternativă, putem recomanda croaziere fluviale pe Rin, Dunăre sau Volga prin țările Europei Centrale și de Est (Germania, Ungaria, Austria sau Rusia).

Pentru clienții care caută o aventură mai mare, avem oferte pentru croaziere transatlantice sau cele care navighează între insulele din Caraibe și Bermude.

Seniori

În agenția noastră avem câteva produse de recomandat călătorilor de vârsta a treia:

România și Ungaria sunt destinațiile în care turismul balnear este special dezvoltat în acest sens. Izvoarele termale și aerul pur al pădurilor favorizează, împreună cu tot felul de tratamente și masaje, îmbunătățesc sănătatea și adaugă energie și vitalitate seniorilor, dar nu numai.

Turismul religios este un alt concept extrem de recomandat pentru acest segment: pelerinaje în Țara Sfântă, vizită la Sanctuare și Mănăstiri, Catedrale și Biserici, excursii la destinații evidențiate de religie (Israel, Vatican, Grecia, Turcia).

Circuitele de autocar sunt un produs ideal pentru a putea socializa în timp ce vizitați și învățați despre cultura, istoria și tradițiile mai multor destinații.

Vacanțele la mare atât în interiorul, cât și în afara României (Turcia, Egipt, Spania, Italia etc.), cu sau fără oferte de pensionari, ar putea fi o altă opțiune de menționat.

Bilete

Bilete de autocar

Plecările confortabile, ieftine, frecvente și o varietate de furnizori de servicii sunt principalele motive care îi determina pe tineri să aleagă acest tip de călătorie.

Autocarele moderne și drumurile europene bune fac posibilă călătoria confortabilă și, chiar profitând de excursii de noapte, odihnindu-va în autobuz – puteți economisi nopțile de hotel o realizare destul de mare dacă bugetul dvs. este limitat

Bilete de avion

De asemenea, în agenția noastră vă ajutăm să achiziționați un bilet de avion. Pare simplu, dar nu este, din moment ce în spatele unui preț inițial pe care o companie aeriană îl oferă în motorul de căutare există condiții ascunse și politici de bagaje, posibilitatea modificărilor sau anularilor, facilități în avion și la îmbarcare.

Putem compara prețurile oferite de diferite companii pentru rută și dacă nu există un zbor direct, vom oferi, de asemenea, cele mai bune și mai rapide conexiuni între zboruri.

În funcție de sezon și destinație, avem și locuri pe zboruri charter care sunt zboruri comerciale, deși nu sunt programate și oferite de companiile aeriene regionale. 

Rezervare la hotel

O cameră de hotel poate fi rezervată apelând sau trimițând un e-mail la cazare, prin intermediul site-ului său web, puteți chiar să mergeți la hotel fără rezervare și să angajați serviciile la recepție; Deci, de ce trebuie să merg la o agenție de turism pentru a face o rezervare?

În primul rând, vă vom ajuta să vă găsiți hotelul printre numeroasele oferte care există în destinație: raportul calitate / preț nu este ușor de văzut în fotografiile publicate online. Suntem ghidați de comentarii, referințe și propria noastră experiență sau a altor clienți.

În al doilea rând, avem adesea câteva oferte disponibile numai pentru profesioniștii din industrie.

În cele din urmă, știm cum funcționează hotelurile și cum să vă faceți sejurul memorabil.

Închirieri mașini

Prin închirierea unei mașini într-o destinație, un turist încearcă să rezolve problema călătoriei, mai ales dacă călătorește cu copii. Cel mai convenabil și profitabil lucru este să-l închiriați la aeroport și să vi-l returnați în același loc.

La Sing Travel vă recomandăm să închiriați în special în destinații rurale, pe coastă, pe insule sau la munte. Acolo, unde nu există mult trafic, traseele sunt simple și există parcare ușoară.

Există un segment de turiști cărora le place să călătorească într-o mașină, dar în loc să își folosească propria mașină, preferă să închirieze una. De ce? Printre multe motive, este evitată uzura, se salvează o revizuire amănunțită, se obține o nouă experiență cu o marcă de mașina diferită.

Asigurări de călătorii

Un alt serviciu extrem de solicitat de clienții noștri este de a garanta asistența medicală în timpul unei vizite în altă țară.

Asigurarea poate fi extinsă pentru a acoperi unele incidente cu companiile aeriene, cum ar fi întârzierea sau anularea zborului, pierderea sau ruperea valizei sau oferă posibilitatea anulării sau amânării zborului.

În cazul contractării unui produs turistic considerabil, cum ar fi o vacanță de familie, o asigurare contractată anterior va permite amânarea sau anularea rezervării în caz de boală, schimbarea vacantei la locul de muncă sau orice alt motiv care necesită amânare sau, chiar anularea rezervării deja făcute.

Servicii oferite cu pasiune

Preturi Avantajoase Garantat

Suport la Telefon: 0785 038 499

Descrieri si informatii detaliate

Cautari si rezervari in siguranta

Sunați-ne